169 motoren en 202 deelnemers Hemelvaart Motorrit 2017 terug in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De 202 deelnemers van de Hemelvaart Motorrit zijn aan het eind van de middag weer aangekomen in Barendrecht. Dit gebeurde onder grote belangstelling van familie, vrienden, bekenden en omwonenden bij het gemeentehuisplein. Met een klein half uurtje vertraging kwamen de 169 bulderende motoren het gemeentehuisplein opgereden.

De jongste deelnemer aan de motorrit is 8 jaar oud, de oudste 77. Later zal bekend worden gemaakt hoeveel geld er is opgehaald voor de goede doelen: Hospice De Reizger en Danceclub The Hit. Zie ook de foto’s en video van het vertrek van vanochtend: Hemelvaart Motorrit van start vanaf Aksent aan de Bachlaan

Motorrit

Tijdens de motorrit gaat het uiteraard om een mooie motorrit door de regio, maar ook om gezellig samenzijn. Onderweg werd er gestopt voor een hapje en een drankje tijdens de lunch. De motoren kwamen rond kwart voor zes weer aan in Barendrecht. Vanaf het station reed de stoet over de Binnenlandse Baan richting het gemeentehuisplein. Hierna werd er gedineerd bij Lust aan de Middenbaan. Eén motor kon niet meer op eigen kracht verder en is meegenomen op de ‘bezemwagen’ die achter de stoet reed.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »