Koningsspelen van Het Kompas en de Groen van Prinsterer

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Vrijdag 21 april 2017) werden door de leerlingen van Het Kompas en de Groen van Prinsterer de Koningsspelen gehouden op Sportpark De Bongerd. Honderden kinderen hebben zich de hele ochtend uit kunnen leven met de vele sportieve activiteiten.

De jongste leerlingen van Het Kompas hebben tegelijkertijd hun eigen Koningsspelen gehad op de locatie aan de Hoefslag.

Koningsspelen

De Groen van Prinsterer opende de dag met het zingen en dansen van de Okido bij de atletiekbaan op de Bongerd. Op deze locatie en op de naastgelegen velden van de korfbalvereniging werden vervolgens vele sportieve spellen gespeeld.  De leerlingen van Het Kompas waren ook druk aan het rennen, springen en sporten op de Bongerd, zij waren actief op de kunstgrasvelden van BVV Barendrecht.

Beide scholen kregen ondersteuning van sportklas leerlingen van het Calvijn. Zij hielpen bij de tientallen activiteiten op het sportpark. Na afloop zijn de leerlingen gaan genieten van een Konings-lunch (ipv het Koningsontbijt).

Foto’s van de Koningsspelen op andere basisscholen in Barendrecht mogen worden ingestuurd naar nieuws@barendrechtnu.nl (of uploaden via deze pagina).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »