Steun voor start Kledingbank UnieK van Lokaal fonds voor Barendrecht

BARENDRECHT – Ook Barendrecht kent veel gezinnen die op bijstandsniveau moeten rondkomen. Om die reden hebben Ariane Verdoorn en Nikolla Pjetri het initiatief genomen in Barendrecht een eigen kledingbank op te starten: Kledingbank UnieK. Het Lokaal fonds voor Barendrecht steunt dit initiatief van harte met een donatie.

Kledingbank UnieK gaat zich richten op het geven van kleding en verjaardagsdozen, en het verstrekken van fietsen. Deze spullen worden verkregen door het inzamelen van gebruikte goederen. Binnenkort start UnieK aan de Talmaweg in Barendrecht.

Steun in de rug

Het Lokaal fonds voor Barendrecht biedt ondersteuning aan kleinschalige projecten op het brede gebied van educatie, cultuur, sport en recreatie, natuur en milieu en de sociale en gezondheidszorg. Het Lokaal fonds voor Barendrecht is daarbij een verbinder tussen diverse partijen. Over de reden van de donatie zegt coördinator Jannie de Vlaam: “Dit goede initiatief kan met een steun in de rug een start maken. De behoefte is al bewezen, en ik hoop dat velen die dit nodig hebben hun weg zullen vinden naar de kledingbank.” Ariane is erg blij met de donatie en ziet het als een blijk van vertrouwen in de kledingbank.

Op de foto: Coördinator Jannie de Vlaam met Ariane Verdoorn en Nikolla PjetriBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »