Vrijwilligers poten 1.000 tulpenbollen in binnentuin ouderencomplex Windsingel

BARENDRECHT – Present Barendrecht werd onlangs benaderd door Lions Club IJsselmonde. De Club had bij een landelijke Lionsactie zo’n 1000 tulpenbollen gekocht ten bate van Het Vergeten Kind. Geld voor het Vergeten Kind dus, maar de Lions wilden ook de bollen niet voor zichzelf houden. Deze moesten terechtkomen bij een goed doel. Het maatschappelijk netwerk van Present Barendrecht bood uitkomst.

Marsha Rietbergen van KijkopWelzijn benaderde de bewonerscommissie van het ouderencomplex aan de Windsingel. Daar kan de gemeenschappelijke binnentuin in het voorjaar wel wat kleur en fleur gebruiken. Present vroeg Stichting Pameijer of begeleiding en cliënten het leuk vonden om te helpen met het poten van de bollen. Dit bleek het geval.

En zo was het afgelopen donderdagmiddag een gezellige boel in de nu nog kale binnentuin aan de Windsingel. De enorme hoeveelheid bollen werd door Lions, bewoners en mensen van KijkopWelzijn, Pameijer en Present met vereende krachten gepoot. Een prachtig staaltje van samenwerking tussen partijen die voor de bewoners een bloemenpracht in het voorjaar belooft.

Update 11 april 2017
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »