BARENDRECHT – “Lak aan”, ook wel “Heel Holland Lakt” genoemd, is de Serious Request (SR16) actie van de 6 jarige Tijn. Hij is zelf ongeneeslijk ziek (hersenstamkanker) en heeft minder als een jaar te leven.

Samen met zijn vader stond hij eerder deze week voor de brievenbus van het glazen huis in Breda. Het idee: Tijn wilde €100 ophalen voor kinderen in Afrika met een longziekte door het lakken van nagels van mensen. De actie ging echter in een razend tempo landelijk en zelfs wereldwijd, de teller voor alleen al Tijn zijn actie staat momenteel op 1.9 miljoen euro. Vanavond (Zaterdag 24 december 2016) komen de 3FM dj’s het glazen huis weer uit.

Barendrecht lakt mee

Uiteraard is deze uitdaging ook in Barendrecht uitgevoerd, hieronder een lijstje van de deelnemers tot nu toe (stuur hier jouw foto’s in). Het idee is om je nagels te (laten) lakken, een donatie aan 3FM Serious Request te doen en vervolgens nog 3 andere mensen/groepen uit daagt om hetzelfde te doen:

Hoeksteen

“Deze leerlingen van CBS De Hoeksteen wilden graag hun steentje bijdragen aan de actie van Tijn voor Serious Request. In een middag tijd haalden zij met hulp van hun medeleerlingen een mooi bedrag op. Heel de Hoeksteen Lakt!” (zie artikel foto)

Calvijn

ZPB

Tijn in het Glazen huis:

Tijn en zijn nagellak-actie 3fm.nl/lakaanBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »