Echtpaar met auto te water aan de Reling: Zoeken naar redder die ze te hulp schoot

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vorige week vrijdag rukten de hulpdiensten met veel materieel uit voor een melding van een auto te water aan de Zuidersingel. De auto met hierin meneer en mevrouw Nederlof was vanuit het parkeervak aan de Reling het water ingeschoten. Meneer schreeuwde vervolgens vanuit zijn auto die deels in het water lag: “Help, help”. Hierop kwam een omstander direct naar ze toe gerend om ze te helpen.

Hulp

Het echtpaar is op zoek naar de man die ze zo adequaat heeft geholpen. Meneer Nederlof zag het artikel en de foto’s op BarendrechtNU, maar kan zich de man niet meer goed herinneren (mogelijk staat hij dus wel op de foto’s/video). Hij kan zich alleen herinneren dat het waarschijnlijk een slanke meneer met blond haar was. Deze meneer hield de auto stabiel terwijl een andere omstander 112 belde.

Behalve erg geschrokken is het echtpaar niet gewond geraakt. Ze kunnen het voorval nog niet helemaal loslaten en zijn juist daarom op zoek naar deze meneer.

Bent of kent u de man die zijn hulp heeft aangeboden? Dan kunt u contact opnemen met het echtpaar Nederlof via telefoonnummer 0180-558037 en/of neem contact op met BarendrechtNU.

Auto te water

Meneer en mevrouw zijn uiteindelijk beiden met hulp uit de auto gehaald. Omstanders en de hulpdiensten hebben hierbij hulp geboden. Zo is de auto ook snel vastgezet met touwen om te voorkomen dat deze verder zou wegzakken in het water.

Foto: Mevrouw Nederlof nog in benarde positie in de autoBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »