Twee personen in auto te water aan de Zuidersingel in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De hulpdiensten werden vanochtend (Vrijdag 25 maart 2016) rond kwart over elf gealarmeerd voor een waterongeval aan de Zuidersingel. Het bleek te gaan om een auto die het water in was gereden, twee personen zaten nog in het voertuig.

Brandweer Barendrecht kwam met het wateroppervlakte reddingsteam met spoed ter plaatse. Politie, ambulance en brandweereenheden uit Rotterdam kwamen eveneens met spoed naar het incident.

Auto in de sloot

De auto was vanaf de parkeervakken aan de Reling de naastgelegen sloot in gereden (bij de Zuidersingel). De auto stond schuin in het water en de twee inzittenden moesten uit het voertuig worden geholpen door de hulpdiensten. De auto werd ondertussen zo stabiel mogelijk gehouden doordat er touwen aan vast waren gemaakt.

De inzittenden zijn gecontroleerd in de ambulance, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Ze zijn met de schrik vrijgekomen. De auto is een klein uur later door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld. De politie heeft nog diverse spullen uit de auto veilig kunnen stellen voor de inzittenden.
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »