Werkzaamheden aan TramPlus-bruggen Avenue Carnisse hervat

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen maandag zijn de reparatiewerkzaamheden aan de stalen constructie van de TramPlus-bruggen in Meerwede hervat. Deze werkzaamheden zijn uiterlijk half april gereed. Vervolgens worden het houtwerk en de rest van de luifels aangebracht. Dit is eind mei / begin juni gereed.

De zes TramPlus-luifels aan de Avenue Carnisse zijn vorig jaar vanwege de slechte staat gesloopt. De reparatiewerkzaamheden hebben wegens omstandigheden, zoals vertraging in de levering van materialen, tijdelijk stil gelegen.

Luifels

De aannemer start met de twee luifels bij de kruising met de Noordersingel, daarna volgen de twee luifels ter hoogte van de Meerwedesingel en als laatste de twee luifels bij de Zuidersingel. Direct omwonenden ontvangen een brief van de aannemer.

De luifels zijn met de aanleg van Carnisselande als kunstobject aangelegd. Ze liggen een heel stuk van de tramhaltes vandaan. Tramreizigers ondervinden daarom geen hinder van de werkzaamheden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »