Succesvolle inzameling in Barendrecht voor "Sint voor elk kind"

BARENDRECHT – [Foto’s] De inzamelmomenten van afgelopen weekend in Barendrecht voor de actie “Sint voor elk kind” zijn zeer succesvol geweest. Het initiatief om kinderen in armoede en in opvanghuizen ook te voorzien van Sinterklaas cadeaus werd in Barendrecht georganiseerd door Petra Kieviet, zij is zeer verheugd met de opbrengst van de actie: “Ik ben super blij met het resultaat van sint voor elk kind. Ik wil graag de mensen bedanken voor de spullen.

Afgelopen zaterdag en zondag werden tientallen grote dozen met daarin honderden stukken goed en bruikbaar speelgoed afgeleverd bij Petra: “Van boeken tot kinderwagen en van knuffels tot auto’s

Inpakken

De cadeaus worden de komende dagen door de regionale organisatie opgehaald, gesorteerd en ingepakt. Zij zullen ervoor zorgen dat alle cadeaus bij de juiste kinderen terecht komen.

Vorig jaar kreeg de organisatie, onder leiding van initiatiefneemster Jolanda Hoogenboom, het voor elkaar om 2.500 kinderen blij te maken. Dit jaar is de lat verhoogd naar cadeautjes voor 3.000 kinderen. De ingezamelde spullen in Barendrecht zouden al goed moeten zijn voor enkele honderden kinderen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Petra Kieviet, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »