Bushalte Dorpsstraat/Voordijk, Barendrecht

BARENDRECHT – In verband met werkzaamheden aan het wegdek bij de bussluizen Harplaan/Rossinisingel en Walmolen/Strausslaan worden op 21, 22 en 23 oktober voor de buslijnen 84, 184 en 183 aangepaste routes ingesteld. Ook geldt op deze dagen, vanwege de busomleidingen, een parkeerverbod aan beide zijden van de Hoefslag tussen de Paddeweg en het Riet.

Buslijn 84 en 184

Bus 84 en 184 rijden niet door de wijk Nieuweland. De haltes Dorpsstraat, Cellolaan, Muziekplein en Spinetstraat komen te vervallen. De gewijzigde route loopt via de Boehaavelaan, Hoefslag, Stadsmolen en Torenmolen. Vervangende haltes worden ingesteld op de Hoefslag thv Abeel (bij de Apotheek) en Hoefslag thv de Kraag (bij de Paddeweg).

Via buslijn 183 is het mogelijk om over te stappen op buslijn 84 en 184. Lijn 183 zal vanaf de Bachlaan over de originele route van (1)84 richting de Dorpsstraat/Boerhaavelaan rijden:

Buslijn 183

Buslijn 183 zal door de wijk Nieuweland een gewijzigde route rijden. Hierdoor vervalt de halte Spinetstraat. De gewijzigde route is Bachlaan, Triangelweg, Cellolaan, Ouvertureweg, Dorpsstraat, Hoefslag, Stadsmolen, Torenmolen. Vervangende haltes zijn Cellolaan, Dorpsstraat en de tijdelijke haltes Hoefslag- Abeel en Hoefslag- Kraag. Let op bij de halte Muziekplein richting Zuidplein: bus 183 gebruikt hier de bushalte van lijn (1)84 aan de Bachlaan (tegenover chinees restaurant Gouden Piano) in plaats van de halte aan de Harplaan.

Via buslijn 183 is het mogelijk om over te stappen op buslijn 84 en 184.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »