Bijzonder huwelijksaanzoek op het gemeentehuisplein Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vrienden, familie, een hummer limousine, een drone om alles te filmen, een ingestudeerde dansact en een onwetende jonge dame: de ingrediënten van Remco Borsboom (23) om zijn Elise van Dam (21) uit Barendrecht ten huwelijk te vragen.

Nietsvermoedend kwam Elise gistermiddag (Zaterdag 26 september 2015) met haar schoonmoeder het gemeentehuisplein oplopen. Even rustig op de trap van het gemeentehuis zitten wachten, totdat… een danspaar spontaan begint te dansen en een enorme limousine het plein op komt rijden. Remco stapt uit de limousine en probeert zichzelf nog even onherkenbaar te houden, tot de muziek start en er wordt gedanst. Samen met vrienden en familie dansen ze de flashmob richting het moment supreme.

Ja-woord

Na de dansact loopt het geheel vloeiend over in het huwelijksaanzoek. Vrienden maken een boog waar Remco onderdoor richting Elise loopt. Hij gaat voor het gemeentehuis op zijn knieën, stelt dé vraag en krijgt het JA-woord van Elise. Het zojuist verloofde paar vertrok vervolgens in stijl, met de limousine om deze gebeurtenis te vieren.

Remco en Elise, van harte gefeliciteerd!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »