7 juli: Tuinstoelenconcert met bevrijdingstintje (Harmonievereniging, Barendrecht)

BARENDRECHT – Het Harmonieorkest van Harmonie Barendrecht kon vanwege de weersomstandigheden op Bevrijdingsdag het geplande concert op het Binnenhof niet ten gehore brengen. Vandaar dat het orkest het jaarlijkse Tuinstoelenconcert aangrijpt om het concert alsnog te geven.

Het Tuinstoelenconcert vindt op 7 juli plaats op het plein bij Het Trefpunt aan de Dr. Kuijperstraat 4 in Barendrecht. De aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis. U bent van harte welkom! Neemt u een tuinstoel mee?

Publiek

Het Tuinstoelenconcert is oorspronkelijk bedoeld voor de buurtbewoners rond Het Trefpunt, maar hoopt nu op extra publiek. Het orkest staat sinds 2013 onder de kundige leiding van dirigent Truus Migchielsen.

Het repertoire voor de avond is grotendeels samengesteld uit muziek van rond de 40-er jaren. Speciaal voor deze gelegenheid wordt samengewerkt met zangeres Laura Right. De stem van Laura komt mooi overeen met die van Vera Lynn. Van deze beroemde zangeres  zal dan ook een medley met bekende liedjes uitgevoerd worden. Daarnaast zullen ook Puttin’ on the Ritz, Candyman maar ook Soldaat van Oranje en St. Louis Blues March klinken.

Het Tuinstoelenconcert is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het DeltaPORT Donatiefonds.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »