13 juni: Trio als afsluiting seizoen Barendrecht Klassiek

BARENDRECHT – Stichting Barendrecht Klassiek organiseert, in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk, op zaterdagavond 13 juni, het laatste concert van het seizoen 2014-2015.

Het belooft een bijzonder mooie muzikale avond te worden. Drie musici van grote kwaliteit, verbonden aan het Rotterdams conservatorium CODARTS, zullen in samenspel stukken van Mozart, Bruch en Schumann ten gehore brengen. Het zijn Ron Ephrat, altviool, Nancy Braithwaite, klarinet en Roderigo Robles de Medina, piano.

Naast hun samenwerking in deze combinatie hebben de drie musici een grote internationale staat van dienst, zowel solistisch als in diverse (kamer)orkesten, geven en volgen masterclasses en zijn betrokken bij internationale festivals.

De begintijd voor het concert in de Hervormde Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 20.00 uur. Halverwege het programma zal er een pauze zijn.

De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn meer dan welkom. De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: www.barendrechtklassiek.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »