Action Carnisse Veste in aanbouw (Barendrecht)

BARENDRECHT – In maart van dit jaar werd bekend dat de Action een winkel gaat vestigen in winkelcentrum Carnisse Veste. Inmiddels is bevestigd dat Action vrijdag 26 juni de deuren wil openen in de Carnisse Veste. Zonder verdere officiële opening zal de winkel om 9:00 uur gewoon open zijn voor het winkelend publiek.

De Action neemt 4 winkelpanden in beslag en is gevestigd aan de Van Beuningenhaven 40-43: de hoge overdekte passage op de Carnisse Veste.

1.000m² winkel

Om de 1.000 vierkante meter winkel te realiseren is MS Mode inmiddels naar de overkant verhuisd en is de Action momenteel bezig om de nieuwe winkel gereed te maken. Of Action Barendrecht open zal zijn tijdens koopzondagen is nog niet bekend. Een groot deel van de andere filialen in het land zijn op koopzondagen wel geopend.

De komst van de Action naar Barendrecht werd eerder dit jaar veelal positief ontvangen, toch waren er ook kritische geluiden over de mogelijke negatieve effecten voor de huidige winkeliers. Als positieve punten werden onder andere de winkelkeus, tegengaan van leegstand, toename werkgelegenheid en algemene toename van winkelend publiek op de Carnisse Veste genoemd.

Action

De Action is een snel groeiende discounter met meer dan 500 winkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en heeft meer dan 20.000 medewerkers. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf staat bekend om de lage prijzen. “Action groeit sterk qua omzet, resultaat, aantal winkels en aantal werknemers. Op de plekken waar we ons vestigen geven we een positieve impuls aan de economie en werkgelegenheid.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »