3 juni: Eerste Barendrechtse Wijksportdag bij speelveldje aan de Donge

BARENDRECHT – Volgende week woensdag (3 juni) vindt de 1e officieuze Barendrechtse Wijk’sport’dag plaats. Dit evenement, wat georganiseerd wordt door woningbouwvereniging Patrimonium, de gemeente Barendrecht en de Buurtsportcoach, vindt plaats op het sport- en speelveldje aan de Donge/Gouwe.

Wouter van der Pas (Buurtsportcoach en medeorganisator) is heel enthousiast over het evenement. “In mijn functie staat het samenbrengen van mensen door middel van sportieve activiteiten centraal. Met deze Wijkdag willen wij met de buurtbewoners een sportieve, maar ook gezellige dag beleven, waar ontmoeting centraal staat.”

Programma kinderen

Tussen 14.00 – 17.00 kan er worden deelgenomen aan een aantal uitdagende, informatieve en sportieve activiteiten. Zo biedt Feyenoord onder leiding van oud prof Mike Obiku een training aan, organiseert de Buurt Bestuurt een fotospeurtocht, en gaat Stichting KijkopWelzijn een creatief kunstwerkje maken, dit allemaal voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar.

Programma volwassenen

Ook voor de volwassen buurtbewoner is er een hoop te doen! Zo biedt Vitaal praktijk Otten de gratis workshop creatief met groente en fruit aan, is de Politie Barendrecht aanwezig met het inbraakpreventieteam en stelt Wijkagent Corné van de Merbel zich voor aan de buurtbewoners. Ook wijkteam 2991, de Buurt Bestuurt en het Patrimonium stellen zich op geheel eigen wijze voor aan de buurtbewoners. De buurtsportcoach organiseert tussen 15.30 en 16.30 uur een buurman vs. buurvrouw volleybal challenge!

Inschrijven voor de wijkdag is niet nodig! Voor meer informatie mail naar buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl

Scoren in de Wijk met #Feyenoord! Het Buurman vs Buurvrouw volleybaltoernooi en nog veel meer. Woensdag 3 juni van 14.00 – 17.00!

Posted by Bsc Barendrecht on vrijdag 22 mei 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »