Zonnige eerste editie Zuidpolderdag Barendrecht

BARENDRECHT – In de meivakantie organiseert de Buurtsportcoach weer een aantal leuke activiteiten. Er worden diverse activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar georganiseerd:

Survivalmiddag Barend Bos

In de week na de meivakantie organiseert de buurtsportcoach op woensdag 13 mei van 14:00 tot 16:00 uur een gave Survivalmiddag in het Barend Bos in Barendrecht! Deze middag is voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar oud uit Barendrecht (kinderen zonder zwemdiploma alleen onder begeleiding). Tijdens deze middag kun je twee uur lang allerlei leuke survival activiteiten komen doen, oa zaklopen, vlotrace, waterestafette, kruiwagenrace en nog veel meer survival opdrachten. We hopen natuurlijk op goed weer deze dag! Deelname aan deze dag is gratis!

Sportfeest Park Nieuweland

In de eerste week is er op dinsdag 28 April van 13:00 tot 15:00 weer een te gek sportfeest voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit Barendrecht. Het feest zal deze keer buiten plaatsvinden en wel in Park Nieuwland! (Update: I.v.m. de weersverwachting zal het sportfeest plaatsvinden in Sporthal de Driesprong) Er is deze middag weer genoeg te doen, kom allemaal dus langs om gezellig twee uur lang sportief bezig te zijn. Kosten voor deze middag is 2 euro per persoon. Bij slecht weer verplaatsen de activiteiten zich naar Sporthal de Driesprong.

Meidenmiddag Sporthal Vrijenburg

Op woensdag 29 April organiseert de buurtsportcoach weer een leuk sportfeest voor meiden van de groepen 4 t/m 8. Deze meidenmiddag zal plaatsvinden tussen 13:00 en 15:00 uur en verschillende verenigingen zullen hier weer bij aanwezig zijn om hun kunsten te komen vertonen! Kom allemaal gezellig langs deze middag in sporthal de Vrijenburg in Barendrecht! Kosten voor deze middag is 2 euro per persoon.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »