100 kinderen leven zich uit tijdens Sportfeest in De Driesprong, Barendrecht

BARENDRECHT – Gisteren (Dinsdag 24 februari 2015) heeft er in sporthal de Driesprong wederom een supergaaf sportfeest plaats gevonden. De buurtsportcoach heeft daar tussen 13:00 en 15:00 uur voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit Barendrecht een leuke sport middag neergezet. De kinderen hebben zich weer vermaakt met verschillende leuke sport en spel onderdelen. De pannakooi was bij veel kinderen opnieuw favoriet, maar ook het knotshockey, badminton, het springkussen en de turnonderdelen deden het goed!!

Zie ook: Vakantie activiteiten voor kinderen: Spelen, sporten, zwemmen en natuur

Het was, net als de eerste keer in december vorig jaar, erg druk. Op een gegeven moment waren er zelfs meer dan 100 kinderen die zich lekker aan het uitleven waren op de verschillende sporten die er te doen waren! Veel kinderen, maar ook ouders, gaven aan dat ze het erg leuk vonden dat het sportfeest weer plaatsvond in de schoolvakantie en dat ze op deze manier lekker konden gaan sporten.

Gezien het succes van deze middag is de buurtsportcoach van plan om in de volgende schoolvakantie weer een sportfeest te organiseren! Hou de site van de buurtsportcoach, buurtsportcoachbarendrecht.nl, maar ook de Facebook pagina van de buurtsportcoach daarom ook goed in de gaten de komende maanden!!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »