Sportmiddag voor kinderen in De Driesprong, Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Op dinsdag 23 december heeft er in sporthal de Driesprong een leuk sportfeest plaats gevonden. De buurtsportcoach heeft daar tussen 13:00 en 15:00 uur voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit Barendrecht een leuke sport middag neergezet.

Iedereen heeft zich vermaakt met verschillende leuke sport en spel onderdelen.

Bewegen

De pannakooi was bij velen favoriet, maar het knotshockey, tjoekbal, het springkussen en de turnonderdelen deden het ook goed. Het was erg druk, op een gegeven moment waren er rond de 100 kinderen die zich lekker aan het uitleven waren op de verschillende sporten die er te doen waren. Veel van de aanwezige kinderen, maar ook ouders, gaven aan dat ze het erg leuk vonden dat ze in de vakantie een middag konden gaan sporten.Vooral het kunnen kiezen tussen veel verschillende sporten en spelletjes en lekker je gang kunnen gaan was iets wat erg aansprak.

Gezien het succes van deze middag is de buurtsportcoach van plan om elke schoolvakantie een soortgelijk sportfeest te organiseren. Hou de site van de buurtsportcoach, buurtsportcoachbarendrecht.nl, maar ook de facebook pagina van de buurtsportcoach daarom goed in de gaten komend jaar.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »