25 april: Swingende sprookjes in het Trefpunt

BARENDRECHT – Het Dagorkest van Harmonievereniging Barendrecht ontvangt deze maand in het Trefpunt Stedelijk Blaasorkest Spijkenisse. Tijdens dit concert wordt u meegevoerd in sprookjesachtige sferen.

Muziek

Op het programma staat onder meer muziek van Harry Potter, Alladin en Alice in Wonderland. Onze gasten zullen u niet alleen laten genieten van hun prachtige spel, zij brengen ook een buikdanseres mee die voor u zal optreden. Het oog wil ten slotte ook wat!

Het Dagorkest begint na de pauze met enkele klassieke werken en neemt u daarna mee op een reis door de prachtige Grand Canyon. Muziek waar je stil van wordt. Aan het eind van het concert worden beide harmonieën samengevoegd tot één gigantisch orkest voor een spettende afsluiting.

Kaarten

Kaarten voor dit concert zijn te koop in het Trefpunt op zaterdagavond 25 april vanaf 19 uur en kosten 3,50 euro. Hiervoor krijgt u -behalve een mooi concert- ook een kopje koffie of thee in pauze. Aanvang van het concert is 19.30 uur.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »