18 april: Paarden familiedag bij De Kleine Duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – Wie van paarden houdt, mag de paarden familiedag op 18 april niet missen! Recreatieboerderij De Kleine Duiker stelt die dag van 09.00 tot 19.00 uur alles in het teken van paarden. Dressuurruiter Melanie Mouthaan geeft les, een unieke kans om iemand uit de topklasse in Barendrecht te zien rijden! Melanie rijdt op een Fries in de Grand-Prix onder 25 jaar, het hoogst haalbare op dressuurvlak.

Paarden familiedag

In het strodorp zijn verschillende kraampjes met leuke spullen die met paarden te maken hebben, maar ook sieraden en andere hebbedingen. Kinderen kunnen lekker knutselen, zich uitleven op het springkussen, gezellig met de dieren knuffelen in de knuffelweide of een rondje lopen langs de verschillende dieren in de stallen. Terwijl de ouders naar de dressuurlessen kijken, zorgen vrijwilligers ervoor dat alles in goede banen loopt met de kinderen. Nieuw is het Rad van avontuur, met vele gesponsorde prijzen, zoals een waardebon voor een tekening van je huisdier, een waardebon voor een fotoshoot (met of zonder paard), en diverse leuke kleinere prijzen. Per ronde zijn er zeker vijf prijzen te winnen.

Voor iedereen

Ook voor wie niet zo veel van paarden weet, biedt dit uitje een goede gelegenheid om verschillende grote, robuuste paarden die met veel allure rondstappen, van dichtbij te zien. Het adres van Recreatieboerderij De Kleine Duiker is: 3e Barendrechtseweg 511 in Barendrecht.

Foto: Archieffoto van het Paasfeest bij De Kleine Duiker

Nog maar 5 dagen!

Posted by De kleine duiker on zondag 12 april 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »