Drukbezocht Paasfeest bij De Kleine Duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Maandag 6 april 2015) vond het Paasfeest bij De Kleine Duiker plaats. Kinderen konden zich uitleven op het springkussen, kijken bij een demonstratie door de jeugdbrandweer of op zoek naar het gouden ei. Uiteraard was er nog veel meer te beleven op het terrein van De Kleine Duiker.

Honderden bezoekers kwamen op het paasfeest af. Gedurende de middag nam het aantal bezoekers toe, maar het zonnetje liet zich helaas pas aan het eind van de paas-middag zien.

Eieren zoeken

De dieren hadden vandaag (Maandag 6 april 2015) ruimte gemaakt voor een heleboel bezoek. Er was een terrein beschikbaar om eieren te zoeken voor kinderen tot zes jaar en een ander gebied voor de oudere kinderen. De (echte) eieren mochten worden gehouden en meegenomen om thuis om te eten. Wie daar niet op wilde wachten kon ook een hapje en drankje op het terrein krijgen.

Het schminken in de huifkar, pony rijden en knuffelen met de dieren (lammetjes, kippen en konijnen) was ook erg populair bij de bezoekers. Een mooie tekening maken, de kuikentjes aaien of de dieren in de stallen bekijken en aaien was natuurlijk ook mogelijk.

Jeugdbrandweer

Een grote rookwolk trekt over het terrein: brand in de tractor. Gelukkig was het een demonstratie van de jeugdbrandweer en geen echte brand. De jeugdbrandweer liet hier zien hoe ze een brand snel kunnen blussen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »