Inge de Bruijn sportfondsenbad (Barendrecht)

BARENDRECHT – In de nacht van 25 op 26 oktober, als de klok een uur terug gaat, wordt er gezwommen in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad in Barendrecht. De organisatie: “We maken er een heus feestje van tijdens het zwemmen met lekkere opzwepende muziek.”

UPDATE 24 okt: Vanwege het tegenvallend aantal aanmeldingen heeft de organisatie besloten het zwemevenement af te gelasten.

Kinderen met een spierziekte

Natuurlijk zullen we stilstaan bij het doel van de avond, geld inzamelen voor kinderen met een spierziekte. De Buurtsportcoaches zullen u natuurlijk niet zonder een gezamenlijke warming-up te water laten gaan! Meldt u aan voor deze uitdagende challenge en we zien u allen graag om 00:00 (twaalf uur) verschijnen voor de opening. Durft u ook in het diepe te springen?!

Rob Storm (Buurtsportcoach en organisator) is heel enthousiast over het evenement. “In mijn functie staat het samenbrengen van mensen door middel van sportieve activiteiten centraal. Dat gaat zeker lukken met uitdaging. In de herfstvakantie zwemmen tientallen mensen midden in de nacht voor een goed doel.

Rob doet een oproep: “Kom samen met je teamgenoten, collega’s, vrienden, familieleden en/of buren naar het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. Voor maar € 15,- steunt u de stichting Spieren voor Spieren. Daar krijgt u een bijzondere nacht voor terug!

Programma

  • 24:00 De deuren worden symbolisch open gedaan door Jesse, onze kind ambassadeur!
  • 00:20 Opening van het evenement met een woordje van de betrokken partijen
  • 00:30 Persoonlijk verhaal van Jesse
  • 00:45 Spieren voor Spieren Spelshow
  • 01:30 Omkleden en klaar maken voor de Wintertijd Challenge
  • 01:50 Gezamenlijke warming-up
  • 02:00 Start zwemevent
  • 03:00 (eigenlijk weer 02:00) Uitreiking medailles en overhandigen van de cheque aan Jesse.
  • 03:30 (eigenlijk 02:30) Iedereen gaat met een dosis adrenaline en voldoening weer naar huis!

Kind ambassadeur Jesse

Een bericht van Jesse: “Hoi, mijn naam is Jesse en ik ben 13 jaar. 2 jaar geleden kreeg ik te horen dat ik een spierziekte heb. Sinds die tijd is er een hoop veranderd in mijn leven, zowel met sporten als met school. Gelukkig kan ik met een aantal kleine aanpassingen de meeste dingen nog zelf.Ik steun spieren voor spieren, en hoop dat er ooit een medicijn komt die deze ziekte kan genezen. Gelukkig heb ik 1 sport wat ik nog wel kan doen en waar ik ook best goed in ben en dat is golf.Komt u ook naar het Inge de Bruijn Sportfondsenbad! Ik hoop u allen daar te ontmoeten.. Groetjes, JesseBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »