Honderden deelnemers voor Dogsurvival bij De Kleine Duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – Hou je van bewegen en honden? En vind je het niet erg om vies te worden? Dan kun je zaterdag 13 september meedoen aan de Dogsurvival bij De Kleine Duiker in Barendrecht. Een Dog Survival is een sportieve wedstrijd waarbij je samen met je hond een uitgezet parcours loopt.

UPDATE: Bekijk hier de foto’s en video van de Dogsurvival 2014 Barendrecht

Survival

Tijdens de survival kun je samen met je hond een zeer divers parcours afleggen. Over een afstand van zo’n 5 kilometer ga je samen met je hond allerlei obstakels tegemoet: klauteren over gestapelde strobalen en andere obstakels, het water in, steppen, kruien met een kruiwagen en al kruipend onder diverse netten door of een doolhof in. Je bepaald je eigen tempo, zowel lopend als rennend de route afleggen is toegestaaan. Tijdens de survival blijft de hond wel aangelijnd.

Wie kunnen er meedoen?

Eigenlijk kan iedereen meedoen die het leuk lijkt om samen met zijn hond sportief bezig te zijn. De honden hoeven niet van een speciaal type te zijn. Wel moeten ze in goede gezondheid en minimaal één jaar oud zijn.

Inschrijven voor de Dogsurvival kan via deze website, de kosten bedragen €20 voor een begeleider met een hond. Inschrijven voor deze editie kan tot 1 september 2014.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »