Recordaantal passagiers tijdens open dag Maasoever Spoorweg, vandaag tweede open dag

BARENDRECHT – Zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024 vinden de Open Dagen plaats bij de Maasoever Spoorweg langs de Oude Maas in Barendrecht. “Een weekend lang komen er modelbouwers uit binnen- en buitenland naar onze baan om te kunnen rijden en hun modelbouwprojecten te showen.

Tijdens de open dagen rijdt de trein van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het is mogelijk om mee te rijden met het treintje (€1,20 per persoon per ritje) en het depot kan worden bezocht. Op het spoor en in het depot zullen diverse modeltreinen uit binnen en buitenland te bewonderen zijn. Ook worden er bij het station kramen opgebouwd met onder andere een rangeer tafel waar de jonge machinisten hun rangeerdiploma kunnen halen.

Tijdens deze open dagen kunt u een ritje maken over onze spoorbaan getrokken door stoom, diesel en elektrische locomotieven. Daarnaast vindt u een rangeer tafel, LGB-baan, modelauto’s, stationaire machines en nog veel meer leuks op het station en bij de werkplaats.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »