3 juni: Fair voor Oekraïne bij de Immanuëlkerk aan de Klarinetweg

BARENDRECHT – Op zaterdag 1 juni wordt van 9.30 tot 13.30 uur een actiemarkt gehouden bij de Immanuëlkerk in Barendrecht (Klarinetweg 2 in Nieuweland, dichtbij supermarkt Dirk).

Er is een rommelmarkt en verkoop van boeken, dozen met groente en fruit, tassen, bloemen, oliën en parfums, haak- en breiwerken. Voor de kinderen is er speelgoed en een grabbelton. Er is koffie, thee, frisdrank en gebak. En voor de lunch zijn er snacks en patat.

Boeken en goede spullen voor de rommelmarkt zijn heel welkom. Die kunnen op vanavond (Vrijdag 31 mei 2024) (vrijdagavond 31 mei) worden ingeleverd in de kerk tussen 18:30 en 20:30 uur.

Opbrengst

De opbrengst is bestemd voor hulp aan Oekraïners in de zwaarst getroffen gebieden en voor hulp aan een kerk in Radlin: “We ondersteunen transporten van hulpgoederen vanuit Polen naar Oekraïne. De kosten van de hulpgoederen zijn hoog, omdat daar miljoenen mensen in nood zijn en het dus niet om kilootjes maar om tonnen gaat. Ook het transport is duur door de verre afstand. Met een deel van de opbrengst wil de Immanuëlkerk een zustergemeente in Radlin (Zuid-Polen) helpen bij de koop van een kerkgebouw.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »