Nieuwe spelers met Feyenoord helikopter vanaf Barendrecht naar De Kuip

BARENDRECHT – Feyenoord begint het nieuwe voetbalseizoen dit jaar niet in Rotterdam, maar in Barendrecht. De selectie van trainer Arne Slot begint op dinsdag 4 juli aan het nieuwe voetbaljaar met een training, maar op zaterdag 8 juli staat de eerste oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Deze zal worden gespeeld op het hoofdveld van VV Smitshoek in Barendrecht.

Op woensdag 12 juli oefent Feyenoord tegen Club Brugge en op zaterdag 15 juli Union Sint Gilloise de tegenstander is. Deze drie oefenduels worden allemaal gespeeld op het terrein van amateurvereniging VV Smitshoek in Barendrecht.

Tickets

Voor iedere wedstrijd zijn per direct 2.650 kaarten beschikbaar (sinds 13:00 uur vanmiddag). De prijs voor een standaard kaart is € 12,50 per stuk, kaarten voor kinderen t/m 11 jaar en 66-plussers zijn verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk. Er zit geen limiet op het aantal kaarten dat kan worden gekocht.

Wedstrijden

  • Zaterdag 8 juli, 13:00 uur: Oefenwedstrijd: Feyenoord – PEC Zwolle
  • Woensdag 12 juli, 16:00 uur: Oefenwedstrijd: Feyenoord – Club Brugge
  • Zaterdag 15 juli , 14:00 uur: Oefenwedstrijd: Feyenoord – Union Sint-Gilloise

Bonus (niet in Barendrecht, wel Feyenoord): Op zondag 16 juli zal de open dag van Feyenoord plaatsvinden (“Feyenoord Festival”) – Daar zal ook de helikopter weer op de middenstip landen om de nieuwe spelers te presenteren.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »