Recordopbrengst en geslaagd weekend voor Bethel Bazar 2019

BARENDRECHT – Vandaag (Vrijdag 14 april 2023) en morgen (Zaterdag 15 april 2023) (14 en 15 april) houdt de Bethelbazar een inzamelingsactie bij Albert Heijn aan de Middenbaan. Vrijwilligers van de Bethelbazar zamelen lekkere en tevens houdbare levensmiddelen in. Deze levensmiddelen worden gebruikt om prijzenpakketten samen te stellen die te winnen zijn via het Rad van avontuur van de Bethelbazar.

De Bethelbazar wordt op vrijdagavond 12 en zaterdag 13 mei gehouden. Het Rad van avontuur draait dan op de vrijdagavond en zaterdagavond in de jeugdzaal van de Bethelkerk. Het Rad geeft altijd veel sfeer omdat er leuke prijzen waaronder goed gevulde levensmiddelenpakketten te winnen zijn. De inzamelingsactie bij supermarkten is voor de bazar interessant omdat de ingezamelde levensmiddelen, die in de prijzenpakketten terecht komen, via de lotenverkoop van het Rad van avontuur een veelvoud aan geld opleveren voor de goede doelen!

Bazar spullen inzameling

Afgelopen zaterdag was de tweede van in totaal zes inlevermomenten van spullen voor de Bethelbazar. Tijdens het inleveren worden de spullen meteen gesorteerd, waarna ze worden opgeslagen om op 12 en 13 mei aan te kunnen bieden op de Bethelbazar. Tevens wordt een selectie apart gehouden voor de verkoop tijdens Koningsdag. De inzameling gaat nog verder op de vrijdagavonden 14 april, 21 april, 28 april en 5 mei tussen 19:00 en 20:30.

Levensmiddelen voor de prijzenpakketten kunnen ook bij de containers ingeleverd worden, waar de spullen voor de verkoop ingezameld worden.

Goede doelen

De drie goede doelen waar de Bethelbazar dit jaar geld voor inzamelt zijn: Stichting Khaki fonds, (Onderwijs voor weeskinderen in Soedan en Congo), Moldovian Christian Aid (.Jongeren helpen zieke en eenzame ouderen) en het fietsenproject van Kledingbank Uniek. De inzameling is op vrijdag 14 april tussen 08:00 en 19:00 uur, en op zaterdag 15 april tussen 08:00 en 17:00 uur. “De inzameling is al goed op gang gekomen, maar de commissie kan vooral nog antieke, vintage en brocante spullen gebruiken voor de verkoop binnen, tijdens de bazar.

« | »