Voetbaltoernooi tijdens voorjaarsvakantie in Sporthal Lagewei

BARENDRECHT- Op woensdag 2 maart organiseren de Heroes of the Cruyff Court een voetbalbaltoernooi voor kinderen uit groep 7 & 8 van het basisonderwijs. Het toernooi zal plaatsvinden in Sporthal Lagewei. Behalve het voetballen organiseren de Heroes ook een aantal andere toffe activiteiten.

Zo is er gezellige muziek, tafeltennis, een voetbalbaltafel en een FIFA22 toernooi. De Heroes zorgen ook voor iets te eten en drinken. Bij deze activiteiten wordt rekening gehouden met de dan geldende maatregelen omtrent covid-19.

De activiteiten vinden plaats in Sporthal Lagewei aan de Ploegwei 3, net naast het Cruyff Court. Het toernooi duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Aanmelden kan per team van maximaal 8 deelnemers (kosten: € 2), via de website jongerenwerkbarendrecht.nl.

Wie zijn de Heroes?

De Heroes van Barendrecht zijn acht jongeren afkomstig uit de 2e en 3e klas van het middelbaar onderwijs. Zij krijgen, naast les in het organiseren van een sportevenement, wekelijks een ander thema om mee aan de slag te gaan. Dit project wordt georganiseerd door de Buurtsportcoach en het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn.

Lijkt het je ook leuk om Hero te worden, kijk dan op kijkopwelzijn.nl/buurtsportcoach voor meer informatie. Misschien ben jij wel een van onze volgende Heroes!



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen



« | »