Beachsoccer 2e halve finale, Doormanplein Barendrecht 2013

BARENDRECHT – In het weekend van 23, 24 en 25 mei 2014 organiseert het Jongerenwerk en Buurtsportcoach van KijkopWelzijn het jaarlijkse Beachevent.

Dit jaar staan 3 sporten centraal:

  • Beachvolleybal (Vrijdag 23 mei)
  • Beachsoccer (Zaterdag 24 mei)
  • Beachhandbal (Zondag 25 mei)

Bekijk hier de foto’s en video van het Beachsoccer en Beachvolleybal toernooi 2013.

Beachvolleybal

Gedurende de vrijdag zijn er diverse beachvolleybalclinics voor 1e jaars scholieren van het Dalton en Johannes Calvijn College.

Buurtsportvereniging: Tussen 15.00 en 17.00 uur worden er door de Buurtsportvereniging gratis diverse Beach sport clinics aangeboden voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Samen met de buurtsportcoach leer je een paar leuke strandspelen en sporten! (Open inloop)

Beachvolleybaltoernooi: van 17.30 uur tot 21.30 uur is er een senioren beachvolleybal toernooi. In koppels van 2 personen wordt er gestreden om de beachvolleybalbokaal 2014. Beachvolleybal wat bekend staat om zijn spectaculaire rally’s is momenteel de sterkst groeiende sport in Nederland. (Inschrijvingen hiervoor zijn gesloten).

Beachsoccer

Op zaterdag 24 mei is er van 10.30 uur tot 19.30 uur het jaarlijkse beachsoccer event. Deze spectaculaire sport staat garant voor veel mooie goals, sfeer en strijd! Schrijf je dus snel in voor dit Barendrechtse beachsoccer event.

Een team bestaat uit 4 veldspelers en 2 wissels. De kosten per team bedragen € 50,- per team, het inschrijfgeld kun je overmaken op:

Rekeningnummer: 16.18.88.275
Ten name van: KijkopWelzijn
Onder vermelding van: Beachsoccer + teamnaam

De inschrijving is op volgorde van binnenkomst van betaling. Meer informatie: jongerenwerkbarendrecht.nl

UPDATE 13 mei: Op dit moment zijn er nog twee teams nodig voor het beachsoccer event. Inschrijven kan via Jongerenwerk Barendrecht.

Beachhandbal

Op zondag vindt er voor het eerst een Beach handbal toernooi plaats, dit is in samenwerking met de plaatselijke handbal vereniging Savosa. Zij verzorgen van 12.00 uur tot 18.00 uur een aantal demonstratiewedstrijden op het veld.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »