BARENDRECHT – Twee jaar geleden is de Barendrechtse ondernemer Jack Boudestein gestart met zijn mobiele reparatieservice voor fietsen en verkoop van tweedehands fietsen. Na twee jaar gestage groei kwam de kans voorbij een pand te huren op ‘het dorp’. Een eigen locatie wordt nu werkelijkheid.

Aan het Achterom 63 opent hij op 1 mei het Fietsenschuurtje: verkooppunt van tweedehands fietsen, hét adres voor reparatie of onderhoud van uw fiets en een bewaakte fietsenstalling.
De inmiddels welbekende haal- en breng service voor klanten die hun fiets aanbieden ter reparatie of onderhoud blijft. U kunt uw fiets op een moment naar keuze laten ophalen of afleveren en binnen Barendrecht is deze service helemaal gratis.

U kunt bij het Fietsenschuurtje terecht voor een ruim aanbod aan tweedehands fietsen. De fietsen zijn door Jack persoonlijk nagekeken en opgeknapt en u krijgt drie maanden garantie op uw aankoop.

Zorgeloos winkelen op de Middenbaan? Stal uw fiets dan veilig bij het Fietsenschuurtje. Kaarten voor de stalling zijn los verkrijgbaar, maar een strippenkaart behoort ook tot de mogelijkheden.

De feestelijke opening van het Fietsenschuurtje vindt plaats op zaterdag 3 mei onder het genot van een hapje en een drankje. U bent allen van harte welkom om kennis te komen maken op het Achterom 63! De winkel en stalling zijn daarna geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 en op vrijdagavond tot 21.00.

Voor meer informatie en een nadere kennismaking zie hetfietsenschuurtje.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »