Tennispark, Tennisvereniging Barendrecht (TVB)

BARENDRECHT – Twee weken eerder dan gepland zijn de banen bij Tennisvereniging Barendrecht (TVB) geopend en wordt er al flink getennist op de club: “Het is fijn dat we in deze tijden veilig kunnen sporten en dat alle leden hier dankbaar gebruik van maken.”

Op de eerste open dag afgelopen zaterdag (20 maart) heeft de vereniging de eerste nieuwe leden mogen verwelkomen. Ze werden in kleine groepen opgevangen door het bestuur en hebben een presentatie gekregen over waarom juist TVB en de trainer dé KNLTB vereniging en trainer van het jaar zijn geworden. Vervolgens hebben ze een rondleiding gekregen over het park en een kijkje in het clubhuis kunnen nemen wat op dit moment wordt verbouwd. De geïnteresseerden hebben zich gelijk ingeschreven en konden zo gelijk gebruik maken van de aanbieding. “Doordat we met tijdsloten werkten was het veilig en op gepaste afstand. Deze week staan ze al op de baan hun eerste balletje te slaan.

Open dag 27 maart

Op 27 maart is de tweede open dag en we nodigen graag iedereen uit om kennis te komen maken: “Tennis is de sport voor jong en oud en zeker in tijden van Corona een hele veilige manier om toch te kunnen sporten.  Om de Corona maatregelen in acht te nemen werken we met tijdsloten tussen 9 en 12 uur, zodat we in kleine groepen geïnteresseerden kennis kunnen laten maken met onze vereniging.

Tennisvereniging Barendrecht hoopt met de tweede open dag -net als afgelopen zaterdag- weer veel nieuwe leden te mogen verwelkomen. Aanmelden voor de open dag kan door een mail te sturen naar info@tvbarendrecht.nl.

Foto: Archieffoto van het sportpark bij TVB

« | »