FOTO'S: Halloween in Barendrecht 2018

BARENDRECHT – Jaarlijks worden er eind oktober/begin november diverse Halloween activiteiten georganiseerd in Barendrecht. In diverse wijken worden ‘trick-or-treats’ georganiseerd en ook bedrijven en verenigingen organiseren Halloween activiteiten.

Ontbreekt er een Halloween activiteit in onderstaand overzicht? Stuur info (wijk/locatie, datum/tijd) over deze activiteit in naar BarendrechtNU zodat deze kan worden toegevoegd.

Halloween Barendrecht 2019

Halloween in de wijken:

  • Gaatkensoog Trick-or-treat: Zaterdag 2 november, 19:00 – 20:30 (flyer)
  • De Akkers: Zaterdag 2 november vanaf 18:45 verzamelen op speelpleintje bij de Moekestorm-Akker voor de Trick-or-treat in de wijk.
  • Oranjewijk / Oranjespeeltuin: Zaterdag 26 oktober vanaf 19:00 uur: Spoken en griezelen tijdens Halloween in de Oranjespeeltuin

Geen zin in Halloween? Dit jaar wordt in Barendrecht ook voor het eerst Happyween georganiseerd. Meer info: Eerste Happyween met lampionnenoptocht in Barendrecht: “Niet iedereen houdt tenslotte van griezelen!”

Speurtocht Carnisse Verse

Kom volgende week vrijdagavond 25 oktober een lampionnen(speur)tocht lopen rondom Carnisse Veste, met natuurlijk snoepjes én een leuke quiz voor de kinderen! Haal de route op boven in de passage in het oude pand van Lopers Company, laat je kind(eren) een lampion knutselen en laat je kleintje op de foto gaan in zijn/haar mooiste Halloweenkostuum. Lever je het antwoord van de quiz weer in bij het beginpunt? Dan maak je kans op leuke prijsjes! De route kan in een groep gelopen worden om 17.30 uur, 18.30 uur en 19.30 uur. Alleen met je kind(eren) quality timen kan natuurlijk ook!

Halloween zwemdisco Inge de Bruijn zwembad

De leukste griezeligste zwemdisco van het jaar! Op vrijdag 1 november 2019 van 19.00 tot 22.00 uur voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar.

Halloween Party in de Beuk

Zaterdag 26 oktober van 21:30 tot 04:00 uur: Halloween Party in De Beuk. Binnen dansen zombies en buiten huilen weerwolven. Vampiers tappen bloed en bier. In de wijde omgeving krijgt men kippenvel… Halloween in De Beuk! Toegangsprijs: Verkleed: €3.- Niet verkleed: €5.-Maak tevens kans op de award voor het beste kostuum.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »