Vlooienmarkt op het kerkplein aan de Dudokdreef

BARENDRECHT – In en op het plein van de Eben-Haëzerkerk wordt op zaterdag 14 september een beurs met tweedehands najaars- en winterkleding en een rommelmarkt gehouden. De kerk staat aan de Voordijk, de ingang van de beurs en de rommelmarkt is aan de Dudokdreef.

Rommelmarkt (van 8.00 – 14.00 uur)

Stichting Charité organiseert deze ochtend een gezellige rommelmarkt. Deze keer een jubileumeditie vanwege het 25 jarig bestaan van de stichting. Er zullen een aantal kramen zijn met antiek, gereedschap, bruikbare spullen, speelgoed, boeken en tassen.

Om het jubileum te vieren wordt er bij de koffie een heerlijke bolus geserveerd en bij de ijskar krijgt u het 2e bolletje ijs gratis. Mocht u verhinderd zijn en toch een gift willen overmaken dan kan dit op NL86 RABO 03054.

Kledingbeurs (van 9.00 – 10.30 uur)

Kinderkleding vanaf maat 86 tot eigentijdse tienerkleding maat M kan gekocht en verkocht worden. Kleding inleveren kan op vrijdag 13 september van 13:30 tot 15:00 uur en van 19:00 tot 20:30 uur.

Op de beurs kan alleen contant betaald worden. Aan de kopers wordt 15% extra boven de vraagprijs gerekend en bij de verkopers wordt 15% in mindering gebracht. Het verschil komt ten goede aan Stichting Charité.

Zaterdagmiddag 14 september kunnen verkopers van 13.30 tot 14.00 uur de opbrengst en de niet verkochte kleding ophalen.

Voor informatie over kleding verkopen en verkoopnummers aanvragen, zie hiervoor de website: kledingbeursbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »