Huiskamerconcert door de 3JS in Terre des Hommes winkel Barendrecht: 20x twee kaartjes worden verloot

BARENDRECHT – Op zaterdag 18 mei aanstaande is het feest in de winkel van Terre des Hommes. Het is dan bijna een jaar geleden dat de goede doelen winkel volledig overstroomde. Inmiddels is de winkel aan het Onderlangs 22 weer opgebouwd.

Ter gelegenheid van de herstelde vernieuwde winkel komen de 3JS een uniek huiskameroptreden verzorgen in de winkel. En jij kunt daarbij zijn! De winkel verloot 20 x 2 kaartjes. Het optreden van de 3JS zal zaterdag 18 mei om 16.00 uur in de winkel van Terre des Hommes plaatsvinden.

Kaartjes winnen

Er zijn drie opties om een lot te bemachtigen, waarmee je een kaartje kan winnen. Bezoek de winkel van Terre des Hommes en:

  1. Schaf een artikel aan in de winkel (maximaal één lot per dag)
  2. Doneer ten minste één artikel voor de verkoop (schoon en compleet) dat begint met de letter J, bijvoorbeeld jurk, jas, jeneverglas, jojo
  3. Doneer een cd of een dvd van de 3JS

Bij elk van de 3 bovengenoemde mogelijkheden kun je een kaartje met je gegevens in de 3JS doos op de toonbank deponeren. Uit deze doos wordt op 10 mei om 12:00 uur de trekking gedaan. Naast de kaarten voor de 3JS, worden ook twee winnaars getrokken voor ieder twee kaartjes van de voorstelling “Wanted” van Mrs. Einstein. Deze vindt plaats op vrijdag 24 mei 2019, met dank aan Theater het Kruispunt.

Alle winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.

3JS

De 3JS zijn ambassadeurs van de organisatie van Terre des Hommes Nederland. Zij helpen mee in de strijd om wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »