Zeer drukbezochte Kofferbakverkoop bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – Op zaterdag 6 juli 2019 wordt er op het terrein van recreatieboerderij de Kleine Duiker (3e Barendrechtseweg 511) van 10.00 uur tot 16.00 uur voor de achtste keer een grote kofferbakverkoop georganiseerd. Vorig jaar stonden er ruim 200 auto’s op het terrein van waaruit spullen werden verkocht.

Tijdens de verkoop kunnen particulieren hun tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van hun auto verkopen. Ook heeft iedereen een flink stuk achter de auto tot zijn beschikking om de tweedehands spullen uit te stallen. Dus zonder te sjouwen heb je binnen een mum van tijd je plekje ingericht en sta je gezellig met andere verkopers in de schapenwei op het terrein van de Kleine Duiker.

Natuurlijk is er ook iets te eten en te drinken. U bent dus verzekerd van een gezellige dag.  De toegang voor het publiek is gratis. De Kleine Duiker ligt op maar een paar minuten van de A29.

Wilt u deelnemen aan de kofferbakverkoop (Voertuigen tot 6 meter kosten €15,-), meldt u dan aan via: kofferbakverkoop-kleineduiker.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »