De Baerne, Barendrecht

BARENDRECHT – Op dinsdag 11 december 2018 organiseert CultuurLocaal weer een Lichte-Muziekavond met optredens van bands, aangevuld met klassieke instrumenten. Deze keer is het thema de Top2000.

Het belooft een mooie avond te worden, met mix van onverwoestbare tophits uit de even onverwoestbare lijst der lijsten. De BaerneZaal wordt omgetoverd tot Top2000 café.

Meezingen

De slotact is een optreden door docenten met de nummer 1 hit Bohemian Rhapsody van Queen. Dat belooft een spektakel te worden. Kenmerkend voor de Bohemian Rhapsody zijn de prachtige vocals. Niet alleen de lead zang van Freddy Mercury, maar ook de backing vocals zijn meesterlijk.

Om deze vocals goed uit de verf te laten komen is CultuurLocaal op zoek naar zangers en zangeressen die dat willen instuderen onder leiding van zangdocente Birgit de Priester. Zij vormt een projectkoortje van zo’n 8-12 jongeren en volwassenen (mannen/vrouwen) met een beetje ervaring in zingen en uitvoeren van popnummers

De repetities vinden plaats op donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur. De data zijn: 15, 22, 29 november en 6 december 2018. De uitvoering is op dinsdagavond 11 december in de BaerneZaal, Buitenlandse Baan 1. Deelname aan het koor is gratis.

Aanmelden kan tot 1 november via birgitdepriester@gmail.com.

« | »