Avontuurlijke struintocht door de Carnisse Grienden

Op dinsdagmiddag 23 oktober 2018 wordt er een avontuurlijke struintocht gehouden in de Carnisse Grienden en langs de Oude Maas: Alléén voor echt stoere jongens en meiden vanaf 10 jaar. Een tocht waarbij van alles te ontdekken valt. Bij de excursie leer je op een leuke manier o.a. over de in het gebied aanwezige bevers.

Je kunt gratis mee. Geef je online op via de website van organisator Natuurvereniging Eiland IJsselmonde. Deelname is beperkt, dus meld je snel aan.

Avontuur

Het avontuur begint op dinsdagmiddag 23 oktober om 12:30 bovenop de Uitzichtheuvel langs de Oude Maas en duurt uiterlijk tot 15:30 uur. Trek warme kleren en schoenen aan die tegen een stootje kunnen. Neem ook een klein rugzakje mee met een flesje water en een reep of koek. Bij regen gaat de tocht natuurlijk gewoon door.

Je fiets kun je veilig kwijt op de parkeerplaats van padvindershonk FN12 /b.s.o.‘Wiedewei’ (tegenover de ingang van de hockey). Eventueel kun je je laten afzetten op de parkeerplaats van de Carnisse Grienden. Het eindpunt van de struintocht is de parkeerplaats van FN12/b.s.o.‘Wiedewei’. Daar kun je je ook laten ophalen.

« | »