Vrouwen CBV Binnenland in de bekerfinale 2016

BARENDRECHT – Op zaterdag 31 maart wordt door CBV Binnenland in samenwerking met de NBB in Barendrecht de NBB Bekerfinales voor de MU22, VU20 en Dames georganiseerd.

In de damesfinale speelt Renes/Binnenland (CBV Binnenland Barendrecht) om 20.30 uur tegen Solar-systemen Grasshoppers uit Katwijk. Hiervoor zal om 15.30 uur de finale van de MU22 worden gespeeld tussen de jongens van Landstede Basketbal en BV Groningen, om 18.00 uur gevolgd door de VU20 finale tussen Keus/Royal Eagles en Dozy BV Den Helder.

Tickets

Toegangskaarten zijn online te bestellen, de toegangsprijs voor dit evenement bedraagt €6,00. Op de dag zelf zijn ook kaarten verkrijgbaar bij de kassa, tenzij in de voorverkoop het maximaal aantal kaarten al is verkocht, want “vol is vol”, wees er dus snel bij!

In verband met wegwerkzaamheden rondom de sporthal is het advies met het openbaar vervoer te komen of de auto te parkeren bij het NS-station in Barendrecht (ca. 5 minuten lopen).

Bekerfinales

  • NBB Bekerfinale Mannen U22 – Barendrecht
    15:30 uur: Landstede Basketbal MU20 – BV Groningen MU22
  • NBB Bekerfinale Vrouwen U20 – Barendrecht
    18:00.uur: KEUS/Royal Eagles VU20  – Dozy BV Den Helder VU20
  • NBB Bekerfinale Vrouwen – Barendrecht
    20.30 uur: Renes/Binnenland – Solar-systemen Grasshoppers

Artikelfoto: Vrouwen CBV Binnenland in de bekerfinale 2016Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »