CultuurLocaal presenteert: Lokaal Kabaal in poppodium De Beuk op zaterdag 3 februari

BARENDRECHT – [Update: Evenement gaat niet door] In een samenwerking tussen Poppodium De Beuk en CultuurLocaal gaan jonge bands (onder begeleiding van gitaardocent en bandcoach Mark Stevens) op zaterdag 3 februari vanuit heel de regio hun kunsten vertonen in poppodium De Beuk.

Een half jaar na de start van het lesseizoen is het weer tijd voor elke band om het podium te betreden en deze bands zijn er duidelijk klaar voor!

Update 30 januari: Let op, dit evenement is (voorlopig) komen te vervallen. Lokaal Kabaal gaat in ieder geval niet door op zaterdag 3 februari. “Door complicaties in de planning moet het evenement uitgesteld worden. Er wordt een nieuwe datum gezocht“, aldus de organisatie.

Lokaal Kabaal

De avond in de Beuk zal een feest van herkenning worden met zowel tijdloze klassiekers uit het rock en metal genre als eigen materiaal. De line-up bestaat uit: The Heathens, The Next, Steel Puppy, The Element of Surprise, Confusion, Fosfor Vanish en een surprise act!

  • Entree: Gratis
  • Deur open: 19:00
  • Aanvang: 19:30
  • Adres: Poppodium De Beuk, 1e Barendrechtseweg 53-55, 2991 XE Barendrecht

Kinderen vanaf 12 jaar kunnen bij CultuurLocaal terecht voor bandcoaching. Voor muzikanten vanaf 8 jaar is er een Popklas waarin je samen leert popliedjes te spelen en zingen.

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Foto: The Heathens aan het werk bij een eerder optreden (fotograaf: Victor Elderson)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »