7 en 21 feb: Workshops insectenhotel en goudbloemenzalf maken

BARENDRECHT – Op woensdag 7 en 21 februari worden op de Recreatieboerderij De Kleine Duiker weer workshops gegeven in het maken van Goudbloemenzalf (Calendulazalf ) Deze zalf wordt gebruikt voor ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid bij lichte verwondingen zoals: schaafwonden en snijwonden, lichte brandwonden en irritatie van de huid.

Tevens is er ook een mogelijkheid om insectenhotels te maken, alle materialen zijn daarvoor aanwezig op De Kleine Duiker. De insectenhotels bieden onderdak aan allerlei insecten die nuttig zijn in de tuin.

De workshops beginnen om 13.30 uur en duren tot 15.00 uur. Alle materialen worden aangeleverd door De Kleine Duiker. De workshop goudsbloemenzalf kost €2,50. In de workshop insectenhotel kunnen 3 soorten insectenhotels gemaakt worden. Klein formaat: €3,50, middelgroot: €5.00 of groot:  €6.00. U kunt zich voor deelname opgeven per Email: info@dekleineduiker.nl of per telefoon: 0180 444923Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »