17 feb: Après Ski feest in de Zuidpolder met o.a. de Lawine boys, Gustaf und Otto en Helemaal Hollands

BARENDRECHT –  [Update: Afgelast!] Stichting All-Events organiseert op zaterdag 17 februari 2018 samen met kinderboerderij de Kleine Duiker een grootse Après Ski Party. In de feesttent zullen o.a. optredens zijn van de Lawineboys, Helemaal Hollands, Gustaf und Otto, Kitty en DJ Pascal.

Update: Het evenement is afgelast, zie ook: Après Ski feest afgelast: “Geringe belangstelling en achterblijvende kaartverkoop”

Het evenement zal plaatsvinden bij De Kleine Duiker tussen 18:00 en 23:30 uur. Kaarten kosten €20,- per persoon (18+) en zijn te koop via all-events.eu. Een deel van de opbrengst gaat naar de Kleine Duiker.

Après Ski Feest

De organisator, Stichting All-Events, organiseerde eerder het succesvolle Picknick in ‘t Park (in Park Buitenoord). Dit evenement kon afgelopen jaar niet doorgaan vanwege het slechte weer. Het liefst ziet de organisatie een volle feesttent volgende maand: “We willen graag gezelligheid creëren en oud en nieuw Barendrecht bij elkaar brengen“, aldus Cor Dorst: “Het moet een groot gezellig meezingfeest worden, zoals eerder bij de Hollandse Hitparty.

In de tent zal een podium worden gebouwd in Après Ski sfeer en uiteraard zal ook de biertap niet ontbreken. Er is plaats voor 1.000 bezoekers in de feesttent.

Programma

De line-up voor de avond is als volgt:

  • 18.00 Dj Pascal
  • 19.00 Kitty
  • 19.30 Dj Pascal
  • 20.00 Lawine Boys
  • 20.30 Dj Pascal
  • 21.00 Helemaal Hollands
  • 21.30 Alex
  • 22.15 Dj Pascal
  • 22.45 Gustaf und Otto
  • 23.15 Dj Pascal

Partners

De organisatie is nog op zoek naar partners voor het evenement: “Bij een feest zoals dit zou je als Barendrechtse ondernemer niet mogen ontbreken als partner die er aan mee helpt dat dit soort gezellige feesten georganiseerd kunnen worden. All – Events en de Kleine Duiker kunnen uw bijdrage goed gebruiken om dit feest te doen slagen. Wilt u met uw bedrijf (Hoofd)- sponsor worden neem dan contact met ons op via 085 4897165 of info@all-events.eu

Handjes nodig

Stichting All-Events is een kleine groep mensen die graag een aantal bruisende evenementen in Barendrecht wil organiseren zoals deze Apres ski, Picknick in t park, en in de toekomst een Oktober feest. Hiervoor worden nog enthousiaste mensen gezocht die hierbij willen helpen. Lijkt het je leuk om in een klein team mee te werken aan een van deze evenementen, laat dit dan weten en misschien draag jij bij aan het slagen van deze evenementen.

Als je bier kunt tappen (niet alleen drinken), hekken kunt plaatsen, vegen, opbouwen -afbreken of wat dan ook en je bent enthousiast, neem dan contact met ons op. 085 4897165Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »