Nieuwe serie PeuterPret! en KleuterMuziek vanaf 26 sept in het Trefpunt

BARENDRECHT – Op dinsdagochtend 26 september start een nieuwe serie van 8 play-shops voor Peuters .Jonge kinderen willen bewegen, zingen, dansen en zo de wereld ontdekken.

Met muziek en liedjes gaat dat nog beter en daarom verzorgen Winia van de Verhalenmand en Harmonievereniging Barendrecht een serie play-shops voor kinderen van (bijna) 2 tot 4 jaar met hun (groot)ouder.

Muziek

Er wordt lekker bewogen op eenvoudige liedjes die bij de alledaagse activiteiten van de kinderen horen. U weet wel, die liedjes die opa en oma vaak nog zingen, maar waarvan u de woorden niet meer kent. Ook worden spelletjes gedaan die hier mee te maken hebben en worden eenvoudige muziekinstrumentjes gebruikt.

De serie van acht Play-shops kost € 56,00 incl. limonade en koffie/thee voor de (groot) ouders en wordt gehouden in het Trefpunt aan de dr. Kuyperstraat 4 aanvang 9.00 uur .

Ook zal op woensdagmiddag in het Trefpunt weer een nieuwe KleuterMuziek play-shop starten van 8 bijeenkomsten om 13.30 uur voor kleuters van 4 t/m 6 jaar.

Op vrijdagmiddag zijn nog enkele plaatsen vrij bij de MuziekMaatjes om 15.45 uur. Leeftijd 6 tot 9 jaar.

« | »