Archieffoto van een theatervoorstelling voor kinderen bij CultuurLocaal

BARENDRECHT – Theaterdocente Loes Sarlet start bij CultuurLocaal theaterlessen voor volwassenen. Op vrijdag 17 maart geeft zij van 13:30-14:30 een gratis proefles voor belangstellenden. De les vindt plaats in De Baerne, Buitenlandse Baan 1.

Vorige maand heeft CultuurLocaal een oproep gedaan aan volwassenen die met elkaar willen (leren) toneelspelen. Theaterdocente Loes Sarlet wil graag aan de slag met twee groepen, om maandagen vrijdagmiddag.

Zij leidt al jarenlang een groep in Ommoord, waarin mensen wekelijks bij elkaar komen en improvisaties spelen. De twee groepen zullen zich bezig gaan houden met Spelontwikkeling en Improvisatie. Loes zegt daarover: “Wat er precies gebeurt in de lessen is lastig in het kort uit te leggen. Daarom wil ik graag een proefles geven, zodat mensen zelf kunnen ervaren hoe het eraan toe gaat. Uiteraard zijn aan deze les geen kosten verbonden voor de mensen die meedoen.

Inschrijven voor de proefles is niet nodig. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met info [@] cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op cultuurlocaal.nl.

Foto ter illustratie: Archieffoto van een theatervoorstelling voor kinderen bij CultuurLocaal.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »