Archieffoto: Kinderkleding- en speelgoedbeurs Carnisse Haven

BARENDRECHT – Op zaterdagochtend 18 maart is er de lente-editie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs. Iedereen is tussen 8.00 en 11.30 uur van harte welkom om leuke spullen voor heel aantrekkelijke prijzen te scoren. Er is een groot aanbod van mooie tweedehands kinderkleding en speelgoed!

Kopers vinden meer dan 7.000 stuks kleding, op maat gesorteerd (van maat 86 t/m tienerkleding maat M). Speelgoed ligt in aparte ruimtes en is ook overzichtelijk gepresenteerd.

Bezoekers

Deze beurs vindt plaats in Carnisse Haven; Noordersingel 30, Barendrecht, goed bereikbaar met auto, fiets en tramlijn 25, halte Meerwede. De beurs is ‘s ochtends open van 8.00 uur tot 11.30 uur. Om 8.00 uur mogen de eerste 30 bezoekers naar binnen. Om 8.10 uur de volgende 20 en daarna iedere 5 minuten tien bezoekers. Als het maximum aantal bezoekers is bereikt worden er bezoekers toegelaten als er weer mensen vertrekken. Vanaf 7.00 uur worden de ‘vroege vogels volgnummers’ uitgedeeld.

De opbrengst van deze beurs wordt gelijk verdeeld tussen Carnisse Haven en stichting hart voor Georgië.

Voor alle informatie die u als bezoeker nodig vind u op onze website: beurscarnissehaven.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »