Heropening atletiekbaan Energie op zaterdag 17 september

BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag 17 september om 11.00 uur zal wethouder Lennart van der Linden de gerenoveerde atletiekbaan van atletiekvereniging C.A.V. Energie heropenen; een moment waar de atleten van Energie lang naar hebben uitgekeken.

Renovatie

Op 5 juli werd een begin gemaakt met het verwijderen van de oude toplaag van de baan. Na diverse herstelwerkzaamheden in de ondergrond is recentelijk de nieuwe toplaag aangelegd. Het aanbrengen van de belijning is de laatste klus die vorige week plaatsvond. De opening van de baan valt samen met de Open Zuid Hollandse kampioenschappen, een wedstrijd voor pupillen tot 12 jaar waarbij jeugdige atleten uit geheel Nederland aan de start verschijnen.

Nationale Sportweek

17 september is ook het begin van de Nationale sportweek. Atletiekvereniging Energie zal hier een rol in spelen met de actie “ik neem je mee”. Leden kunnen in de week van 17-25 september een introducee meenemen. Maar ook mensen die kennis willen maken met hardlopen of atletiek in ruimere zin zijn in deze week van harte welkom. Tenslotte start Energie op deze dag met een speciaal trainingsaanbod waarbij ongebonden lopers zich kunnen voorbereiden op de jaarlijkse Bruggenloop in Rotterdam.

Foto: Werkzaamheden op de atletiekbaan (17 aug 2016), toen nog zonder de bekende rode toplaagBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »