FunkyFeet start nieuw seizoen, Joey van der Slot nieuwe docent

Al 12 jaar staat FunkyFeet Dansstudio Barendrecht garant voor heel veel dansplezier! Maandag 22 augustus wordt er vol enthousiasme gestart met een nieuw dansseizoen, waarin ze nog meer kinderen/ jeugd en volwassenen willen laten kennis maken dans.

Daarbij wordt het ook weer een seizoen waarin de leerlingen in een veilige omgeving worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het docententeam is daarom alweer druk in de voorbereiding om de dansers van Barendrecht en omstreken straks te verrassen met heerlijke danscombinaties en nieuwe moves.

Nieuwe docent

FunkyFeet kondigt met veel trots een nieuwe docent aan. Dit seizoen komt Joey van der Slot het docententeam versterken. (Showy) Joey heeft meegedaan met het tv programma “Move like Michael Jackson” en in 2013 werd hij 5e in het programma “So You Think You Can Dance”. Op het moment danst hij bij de HipHop crew “La Familia” en tourt hij met Alice DeeJay door Europa.

Dansagenda

Ook de dansagenda van FunkyFeet ziet er alweer aantrekkelijk uit: DansWedstrijd&BreakdanceBattle, PepernotenDisco, SYTYCD Workshop, Danscertificaten, diverse demonstraties en natuurlijk als afsluiting, onze jaarlijkse leerlingenvoorstelling in Theater Zuidplein.

FunkFeet

Heb je ook de danskriebels? Check de website funkyfeet.nl. Er zijn wat plekjes vrijgekomen bij verschillende lessen. Onder andere bij Breakdance, Modern en Streetdance/HipHop. Op de maandag om 15.45 uur gaan we van start met een nieuwe groep Kinderdans voor de aller jongste dansers, daar zijn ook nog plekjes vrij. Heb je interesse? stuur een mail naar info4you [@] funkyfeet.nl

« | »