ZomerFeest gestart met optreden van FunkyFeet, roofvogelshow populair

BARENDRECHT – [Foto’s + Video’s] Het ZomerFeest in het centrum van Barendrecht is vanmiddag (Zaterdag 25 juni 2016) om 12:00 uur van start gegaan met een optreden van FunkyFeet. Burgemeester van Belzen zorgde kort daarvoor voor het officiële startsein van het jaarlijkse zomerevenement in Barendrecht. Bekijk hier het volledige programma van vandaag.

Bekijk hier een uitgebreid fotoverslag van o.a. de opening, de roofvogelshow en de activiteiten op de Middenbaan. Bekijk hier de extra fotoserie met nog meer ZomerFeest 2016 foto’s.

Oude Dorpskern

Vandaag zullen er doorlopend muzikale optredens zijn op het podium op het Doormanplein. In de Oude Dorpskern kunnen kinderen (na aanschaf van een knipkaart) een heel aantal activiteiten doen, waaronder een roofvogel op je arm laten zitten.

De roofvogelshow om half twee was zeer druk bezocht (2e show om 16:55). Een aantal bezoekers mocht zelf  een vogel op zijn of haar arm laten landen. Voor een aantal kinderen werd het een spannend moment: een ‘terror oehoe’ vloog rakelings over de kinderen heen terwijl ze op de grond lagen (zie foto’s).

Middenbaan

Op de Middenbaan staan een groot aantal standwerkers, maar is er ook entertainment. Op muzikaal niveau rijdt er een jukebox op wielen rond en loopt er een mini fanfare. Schrik niet als u door de winkelstraat wandelt, want u kunt ook ineens een groot monster genaamd ‘Blurp’ tegenkomen.

Afsluiting

Het ZomerFeest wordt vanavond (Zaterdag 25 juni 2016) afgesloten met een optreden van Guus Bok met een live band. De show start om 20:30 uur op het Doormanplein.

Update, zie ook (foto’s + video): Muzikale knaller door Guus Bok als afsluiting van ZomerFeest 2016

Video’s

Sfeerimpressie (oa roof vogelshow)

Opening (optreden Funky Feet)
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »