Weer of geen weer: Schapen geschoren bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteren (Zaterdag 18 juni 2016) zou er op het terrein bij De Kleine Duiker een grote kofferbakverkoop worden georganiseerd en waren er veel (kinder)activiteiten gepland vanwege het Schaapscheerfeest. Door de regenval van de afgelopen dag was het terrein voor de kofferbakverkoop echter een grote plas water.

Het was onmogelijk om de ruim 200 deelnemers met auto hier neer te zetten, daarom besloot de organisatie vrijdag al om de kofferbakverkoop af te gelasten. De organisatie is nog aan het zoeken naar een nieuwe datum om de dag in te halen.

Schapen scheren

De activiteiten voor het Schaapscheerfeest bij De Kleine Duiker zijn wel doorgegaan. Vanwege het (nog steeds regenachtige) weer van gisteren (Zaterdag 18 juni 2016) lieten veel bezoekers een bezoekje aan de boerderij aan zich voorbij gaan. Extra leuk voor de bezoekers die wél kwamen: zij konden vanaf de eerste rij meekijken naar het scheren van de schapen, want: weer of geen weer, de schapen moesten wel geschoren worden. Naast de aanwezige zweefmolen en (plantjes)markt zijn alle dieren van De Kleine Duiker natuurlijk ook een attractie op zich.

Video
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »