Foto's: Nieuwbouw LOC aan de Dierensteinweg bijna gereed

BARENDRECHT – Op maandag 13 juni organiseert de gemeente Barendrecht een inloopavond voor omwonenden en belanghebbenden van sportpark De Bongerd. Deze avond vindt plaats in de Focus Beroepsacademie aan de Dierensteinweg 4. Vertegenwoordigers van de gemeente gaan tussen 19.30 en 21.00 uur in gesprek over kwaliteiten en knelpunten van het sportpark en halen ideeën op voor de toekomst van dit gebied. Ook heeft u wellicht waardevolle ideeën voor de toekomst van dit gebied.

De gemeente is bezig met het opstellen van een visie voor sportpark De Bongerd. Om op korte termijn tot een haalbare, realistische en breed gedragen visie te komen is het belangrijk een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van het sportpark en zijn gebruikers. U kunt zich aanmelden voor deze avond door een e-mail te sturen naar a.punter [@] bar-organisatie.nl

Inspelen op toekomstige ontwikkelingen

De afgelopen tijd is het nodige veranderd op sportpark De Bongerd, mede door de komst van de Focus Beroepsacademie en de aanpassingen aan verkeer– en parkeerfaciliteiten. Hierdoor is de druk op de beschikbare ruimte en de omgeving verder toegenomen. Dit heeft consequenties voor de gebruiksmogelijkheden van de verschillende (mede)gebruikers van het sportpark. Met behulp van de visie kunnen toekomstige ontwikkelingen en aanvragen vanuit de verschillende gebruikers van De Bongerd goed  beoordeeld en getoetst worden. Bij het opstellen van deze visie worden alle (mede)gebruikers van De Bongerd  betrokken.

Foto: Het LOC in aanbouw (augustus, 2015) aan de rand van Sportpark De Bongerd (Dierensteinweg).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »