Activiteiten voor de jeugd: Voetbalschool en kookclub

BARENDRECHT – Na de succesvolle activiteiten in de meivakantie in gymzaal de Driesprong en het Barend Bos, staan er komende maand 2 nieuwe (betaalde) activiteiten op het programma voor de kinderen tussen de 7-12 jaar.

EK Voetbalschool

Deze zomer vindt het EK plaats in Frankrijk. Helaas is Oranje hierbij niet aanwezig. Dit is de reden dat de TC2 gediplomeerde voetbaltrainers van Marlyne In&Outdoor de Hollandse school 2.0 hebben samengesteld. Zo leren de kinderen o.a. de techniek van de Spanjaarden, passeren als de Portugezen, verdedigen als de Italianen en samenwerken als de Duitsers! Ze tekenen hun eigen profcontract en ontvangen een eigen voetbaltenue.

Start 18 mei op locatie de Bongerd. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op de woensdagmiddag. De kosten zijn €129,00 per deelnemer, inclusief sportkleding. Tijd afhankelijk van leeftijd deelnemer (7/8, 9/10, 11/12/13)

Kookclub ‘De Michelinsterren’

Kinderen die dol zijn op koken, worden de komende maand uitgedaagd in onze Pop-up kinderrestaurant met het bereiden van culinaire gerechten. Onze chef-kok verzorgt 4 kooklessen, waarbij uiteraard de resultaten geproefd mogen worden! Inclusief kinderkookboek & kokskleding.

Start 27 mei (16.00-17.30 uur) op locatie Hof van Maxima, Hedwigepolder 4 in Barendrecht. De kosten zijn €39,00 voor 4 lessen. (meer info en aanmelden)

« | »